WEB DIZAJN

Web dizajn je opšte prihvaćen pojam koji obuhvata različite veštine, standarde i discipline koji se koriste u izradi web stranica. Web dizajn je planiranje i izrada web stranica. To uključuje informacionu arhitekturu, korisničko okruženje, strukturu stranica, navigaciju, izgled, boje, fontove i slike. Sve ovo u kombinaciji sa načelima dizajna za stvaranje web stranice koja zadovoljava ciljeve vlasnika i dizajnera.

  • Izrada web prezentacija

    Web prezentacija je dokument napisan u određenom programskom jeziku i čini ga definisan skup različitih fajlova (tekstovi, slike, video snimci...). Sajt je način da prezentujete sebe ili svoju firmu preko interneta, u bilo koje vreme i u bilo kom delu sveta. Svojim Web sajtom na najbolji način prikazujete sve ono što smatrate bitnim za posetioce Vaše web prezentacije. Web dizajn naslovne strane treba da bude jedinstven, a sadržaj ciljano pisan.

  • Web optimizacija

    Glavni cilj web optimizacije je da Vaš web sajt privuče što više ciljanih posetilaca sa Internet pretraživača. Profesionalni web dizajn nije dovoljan da bi Vaš sajt bio posećen, nephodno je da kada korisnici unesu određenu ključnu reč u polje za pretragu pronađu Vaš sajt među prvim u rezultatima pretrage.

Pogledajte neke od naših radova iz oblasti web dizajna: